Vývoj nabídky a cenových relací biopotravin – Bc. Hana GONDEKOVÁ
Bc. Hana GONDEKOVÁ
Diplomová práce
Vývoj nabídky a cenových relací biopotravin
Development of offer and prices of organic food
Anotace:
Předmětem diplomové práce je "Vývoj nabídky a cenových relací biopotravin". V teoretické části je popsáno ekologické zemědělství a jeho vývoj v ČR, legislativa, kontrolní mechanizmy ekologického zemědělství a popis trhu s biopotravinami u nás a v Evropě. Druhá část popisuje dotazníkový kvantitativní výzkum u zákazníků modelového supermarketu. Dále byl proveden v rámci práce kontrolní nákup. V závěrečné …víceAbstract:
The aim of the thesis is "Development of offer and prices of organic food". Organic farming and its development in Czech Republic, legislation, control mechanisms in organic farming are described in theoretical part, including market discription with organic food in Czech Republic and Europe. Second part describes customer questionnaire survey in model shop. Than was performed a control purchase. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zveřejnit od: 25. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Petr KONVALINA, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
GONDEKOVÁ, Hana. Vývoj nabídky a cenových relací biopotravin. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vývoje cen zemědělské půdy v České republice
Aleš Krůta -
Analýza vývoje tržních cen zemědělské půdy v České republice
Irena Urbánková -
Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu
Kristýna Vachoutová -
Srovnání BIO a konvenčních rostlinných potravin
Monika Slaná -
Vyhodnocení chování zákazníků při nákupu potravin a doporučení racionálních přístupů v rámci trvale udržitelného rozvoje
Kateřina Křenová -
Rizikové prvky v ekologické a konvenční produkci potravin
Lenka Štefanidesová -
Cenové srovnání vybraných produktových kategorií bio a konvenčních potravin
Sabina Hummelova -
Cenové srovnání vybraných produktových kategorií bio a konvenčních potravin
Zuzana Rysová
Název
Vložil
Vloženo
Práva