Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii – Kamila Jogheeová
Kamila Jogheeová
Bachelor's thesis
Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii
The coffee association and its influence on the offer of coffee in gastronomy
Anotácia:
Cílem této práce bylo zjistit, jak funguje Kávová asociace, jaký má vliv na nabídku kávy v gastronomii a jak se snaží pozvednout kávovou kulturu v České republice. První část této bakalářské práce je zaměřena na kávu obecně, na její historii a zpracování. Ve druhé, analytické části jsou zpracovány informace o londýnské asociaci Speciality Coffee Association of Europe, Škole kávy, baristických soutěžích …viacAbstract:
The aim of this work was to find out how the Coffee association functions, what influence it has on the offer of coffee in gastronomy and how it tries to raise the coffee culture in the Czech Republic. The first part of this work is focused on coffee generally, on its history and its processing. The second analytic part deals with information on London‘s Speciality Coffee Association of Europe, Coffee …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12222/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
- Vedúci: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JOGHEEOVÁ, Kamila. \textit{Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/9m6i4i/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Post-harvesting processing and final quality of coffee
Anna Markova -
Design and performance of a solar dryer for processing of coffee beans in Colombia
Eduardo Duque Dussan -
The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
Erika Tadevosjanová -
A systematic review of cascara, an important coffee by-product
Lucie Hadamovská -
The study of impact of coffee production on rural development and small-Scale farmer in Rwanda‘’case study: Rutsiro district’’
Marie Noella Mukamurisa -
Coffee processing technology in Ethiopia
Habtamu Gadissa Serbessa -
The Impact of Microloans on Small-scale Coffee Producers in Veracruz, Mexico
Gabriela Reifová -
Káva jako fenomén: Historie kávového průmyslu a propagace kávy
Sára Čejková