Technologické a protektivní vlastnosti nezákysových bakterií mléčného kvašení – Bc. Anna Kozáková
Bc. Anna Kozáková
Diplomová práce
Technologické a protektivní vlastnosti nezákysových bakterií mléčného kvašení
Technological and protective properties of non-starter lactic acid bacteria
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOZÁKOVÁ, Anna. \textit{Technologické a protektivní vlastnosti nezákysových bakterií mléčného kvašení}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/9mn03c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.