Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022 – Oksana KRAUS
Oksana KRAUS
Bachelor's thesis
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
Possibilities of using non-traditional and new foods of plant origin in the countries of the European Union in the years 2010 to 2022
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na rešerše s tématem možností využiti netradičních a novych potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010 až 2022. První část je zaměřena na prohloubení a pochopení významu novych potravin. Na začátku jsou popsané faktory a příčiny, které vedou k vzniku nových potravin. Následně dochází k základnímu zpracování legislativy a regulačního rámce …moreAbstract:
The bachelor's thesis focuses on research on the topic of the possibility of using non- traditional and new foods of plant origin in the countries of the European Communi- ty between 2010 and 2022. The first part is focused on deepening and understanding the meaning of new foods. At the beginning, the factors and causes that lead to the emergence of new foods are described. Subsequently, the basic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2024
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jan Bedrníček, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRAUS, Oksana. \textit{Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture and Technology. 2024. Available from: https://theses.cz/id/9mtdib/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KRAUS, Oksana. Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyBachelor programme / field:
Agribussines / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Nové potraviny v Evropě
Martina Vysoudilová -
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Miroslav Pillař -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
Petr Horehleď -
Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
Kristýna Steiningerová -
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Veronika Václaviková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights