Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022 – Oksana KRAUS
Oksana KRAUS
Bachelor's thesis
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
Possibilities of using non-traditional and new foods of plant origin in the countries of the European Union in the years 2010 to 2022
Anotácia:
Bakalářská práce se zaměřuje na rešerše s tématem možností využiti netradičních a novych potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010 až 2022. První část je zaměřena na prohloubení a pochopení významu novych potravin. Na začátku jsou popsané faktory a příčiny, které vedou k vzniku nových potravin. Následně dochází k základnímu zpracování legislativy a regulačního rámce …viacAbstract:
The bachelor's thesis focuses on research on the topic of the possibility of using non- traditional and new foods of plant origin in the countries of the European Communi- ty between 2010 and 2022. The first part is focused on deepening and understanding the meaning of new foods. At the beginning, the factors and causes that lead to the emergence of new foods are described. Subsequently, the basic …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jan Bedrníček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRAUS, Oksana. \textit{Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture and Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/9mtdib/.
Jak správně citovat práci
KRAUS, Oksana. Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyBachelor programme / odbor:
Agribussines / Agribusiness
Práce na příbuzné téma
-
Nové potraviny v Evropě
Martina Vysoudilová -
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Miroslav Pillař -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
Petr Horehleď -
Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
Kristýna Steiningerová -
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Veronika Václaviková
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Bulánová, L.
1. 5. 2024