Petra Holečková

Diplomová práce

Personální politika ve vybraných gastronomických organizacích

Personnel policy in selected gastronomic organizations
Anotace:
V rámci této práce se zaměřím na personální politiku ve vyhlášených gastronomických organizacích v Praze a zjistím, jak ji vnímají zaměstnanci. Praktická část se bude opírat o dotazníkové šetření, které proběhne ve vyhlášených restauracích, jehož obsahem budou otázky týkající se pracovní spokojenosti, možností odměňování, příležitostí k pracovnímu rozvoji a dalších témat úzce souvisejících s personální …více
Abstract:
In this thesis I will focus on the HR policy in renowned gastronomic organisations in Prague and find out how employees perceive it. The practical part will be based on a questionnaire survey conducted in renowned restaurants, which will include questions about job satisfaction, remuneration opportunities, professional development opportunities and other topics closely related to HR policy. The aim …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2024
  • Vedoucí: Otakar Němec
  • Oponent: David Petráček

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93707