Bc. Silvie Ratiborská

Master's thesis

Vliv přídavku pivovarského mláta na kvalitu pekařských výrobků

The effect of addition of brewery spent grains for quality bakery products
Anotácia:
V teoretické části diplomové práce je popsán proces výroby sladu, který zahrnuje pří-jem a čištění zrna, máčení, klíčení, hvozdění a odkličování. Jsou popsány základní druhy sladů. V další části je popsáno pivovarnictví, které zahrnuje výrobu mladiny, získání mláta a následná výroba piva. Poslední zaměřením práce je především využití pivovar-ského mláta, které vzniká při výrobě mladiny. Práce, kromě …viac
Abstract:
The theoretical part describes the malting process, which includes a receiving and grain cleaning, soaking grain, germination and kilning. They describe the basic types of malts. The next section describes the brewing industry, which involves the production of wort, spent grains and subsequent production of beer. The latest focus of work is pri-marily the use of brewery-spent grains which created in …viac
 

Kľúčové slová

slad mladina mláto
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Josef Gattermayer, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Agronomy

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Práce na příbuzné téma

 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses 9oeris 9oeris/2
2. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
2. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.