Tomas Wild

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Obaly používané v potravinářském průmyslu a označování potravin

Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na porovnání jednotlivých druhů obalů používaných v potravinářství. Na jejich charakteristiku, včetně výhod a nevýhod, pro vybraný sortiment výrobků. Dále na legislativu, ekologický dopad na životní prostředí a možnosti, jak zlepšit označování obalů pro zákazníka. V praktické časti práce jsou popsána hlediska, z kterých se bude obal posuzovat, a mikrobiologické postupy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Bohuslav Dušek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.