Jana Lancůchová

Bakalářská práce

Poměr celkových a čistých bílkovin ve vzorcích světlých sušenek

Ratio of Total to True Protein Content in Various Kinds of Fair Biscuits
Anotace:
V této bakalářské práci byly studovány možnosti stanovení obsahu bílkovin. Studium bylo zaměřené na obsah veškerých a čistých bílkovin ve světlých sušenkách. Dále byla vypracovaná rešerše zabývající se bílkovinami. Stanovení bílkovin bylo provedeno Kjeldahlovou metodou a následně alkalimetrickou titrací.
Abstract:
This bachelor's thesis analyses possible ways of determining protein content. The analysis concentrates on the content of overall and pure proteins in lightly-coloured biscuits. In addition, the thesisi contains a research focused on proteins. Protein content was determined by means of the Kjeldahl method and, consequently, by alkalimetric volumetric analysis.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2008
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Lancůchová, Jana. Poměr celkových a čistých bílkovin ve vzorcích světlých sušenek. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin