Podnikatelský plán na založení restaurace – Bc. Josef Kolník
Bc. Josef Kolník
Diplomová práce
Podnikatelský plán na založení restaurace
The business plan for the establishment of a restaurant
Anotace:
Začátek práce se bude věnovat vysvětlování teoretických pojmů, které jsou spojené s podnikáním. Specifikujeme si jednotlivé analýzy, které nám pomohou k prozkoumání okolí podniku, abychom eliminovali a předcházeli chybám spojeným s provozem restaurace. Vysvětlíme si, jak je plánování potřebné pro každý podnik, který chce být na trhu lepší než konkurence. Praktická část práce se bude zabývat …víceAbstract:
The beginning of the thesis will be an explanation of theoretical concepts related to business. We specify individual analyzes to help us explore the business environment to eliminate and prevent mistakes associated with restaurant operations. We wll explain how planning is needed for any business that wants to be better than the competition. The practical part of the thesis deals with the preparation …víceKlíčová slova
podnikatelský plán marketingový plán finanční plán obchodní plán Mělnický lokál restaurace společnost podnik podnikatel provoz restaurační zařízení. business plan marketing plan financial plan business plan Melnik´s local restaurant restaurant company entrepreneur businessman operation restaurant facilities.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/yb8fj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2018
- Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
- Oponent: Ing. Ivana Turková, MBA
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Business plan and alternatives of its financing
Pavel Svetík -
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
Michaela Kaprálová -
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
Jakub Rektořík -
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
Natália Vargová -
Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
Jana Šturcová -
Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa
Juraj Badura -
Integrated Marketing Communications and company’s business plan
Pavla Denková