Bc. Josef Kolník
Master's thesis
Podnikatelský plán na založení restaurace
The business plan for the establishment of a restaurant
Abstract:
Začátek práce se bude věnovat vysvětlování teoretických pojmů, které jsou spojené s podnikáním. Specifikujeme si jednotlivé analýzy, které nám pomohou k prozkoumání okolí podniku, abychom eliminovali a předcházeli chybám spojeným s provozem restaurace. Vysvětlíme si, jak je plánování potřebné pro každý podnik, který chce být na trhu lepší než konkurence. Praktická část práce se bude zabývat …moreAbstract:
The beginning of the thesis will be an explanation of theoretical concepts related to business. We specify individual analyzes to help us explore the business environment to eliminate and prevent mistakes associated with restaurant operations. We wll explain how planning is needed for any business that wants to be better than the competition. The practical part of the thesis deals with the preparation …moreKeywords
podnikatelský plán marketingový plán finanční plán obchodní plán Mělnický lokál restaurace společnost podnik podnikatel provoz restaurační zařízení. business plan marketing plan financial plan business plan Melnik´s local restaurant restaurant company entrepreneur businessman operation restaurant facilities.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsfs.cz/th/yb8fj/
Thesis defence
- Date of defence: 29. 5. 2018
- Supervisor: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
- Reader: Ing. Ivana Turková, MBA
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správníUniversity of Finance and Administration
Master programme / field:
Economics and Management / Business Management and Corporate Finance
Theses on a related topic
-
Business plan and alternatives of its financing
Pavel Svetík -
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
Michaela Kaprálová -
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
Natália Vargová -
Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
Jakub Rektořík -
Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
Jana Šturcová -
Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa
Juraj Badura -
Integrated Marketing Communications and company’s business plan
Pavla Denková