Bc. Josef Kolník

Master's thesis

Podnikatelský plán na založení restaurace

The business plan for the establishment of a restaurant
Abstract:
Začátek práce se bude věnovat vysvětlování teoretických pojmů, které jsou spojené s podnikáním. Specifikujeme si jednotlivé analýzy, které nám pomohou k prozkoumání okolí podniku, abychom eliminovali a předcházeli chybám spojeným s provozem restaurace. Vysvětlíme si, jak je plánování potřebné pro každý podnik, který chce být na trhu lepší než konkurence. Praktická část práce se bude zabývat …more
Abstract:
The beginning of the thesis will be an explanation of theoretical concepts related to business. We specify individual analyzes to help us explore the business environment to eliminate and prevent mistakes associated with restaurant operations. We wll explain how planning is needed for any business that wants to be better than the competition. The practical part of the thesis deals with the preparation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 5. 2018
  • Supervisor: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Reader: Ing. Ivana Turková, MBA

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správní