Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů – Anna Švecová
Anna Švecová
Bachelor's thesis
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Meat production and quality of special fattening poultry
Abstract:
Zájem spotřebitelů o drůbež pocházející ze speciálních výkrmů stále roste. Tato bakalářská práce byla zpracována jako rešerše, zabývající se problematikou speciálních výkrmů drůbeže, různými způsoby a systémy chovu a výkrmu. V České republice má význam především výkrm ekologický, v západní Evropě pak výkrmy certifikované např. Label Rouge. Drůbeží maso je pro svůj vysoký obsah bílkovin, esenciálních …moreAbstract:
Consumer interest in poultry from special fattening farms continues to grow. This bachelor thesis was prepared as a research, dealing with the issue of special fattening poultry, different methods and systems of production and fattening. In the Czech Republic, organic fattening is of particular importance, while in Western Europe, certified fattening systems, e.g. Label Rouge. Poultry meat is nutritionally …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2022
- Supervisor: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
- Reader: Hana Mášová, MVDr.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology