Bc. Anna Brábníková

Master's thesis

Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii

The Implementation of the Gluten-Free Diet in Czech Gastronomy
Abstract:
Tématem diplomové práce je Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii. Vzhledem ke stále narůstající poptávce po bezlepkové stravě, ze zdravotních či jiných důvodů, je práce zaměřena na její poskytování v českých restauracích. Cílem diplomové práce je identifikovat problémy související s bezlepkovým stravováním v restauračních zařízeních z pohledu osob na bezlepkové dietě a vypracovat …more
Abstract:
The topic of this master’s dessertation is the Implementation of the Gluten-Free Diet in Czech Gastronomy. Due to a constant rise of demand for gluten free meals for various reasons such as health issues, this dissertation focuses on the level of providing those meals in Czech restaurants. The aim of this dissertation is to identify all of the challenges regarding gluten free menus in Czech restaurants …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 9. 2022
  • Supervisor: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry