Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii – Bc. Anna Brábníková
Bc. Anna Brábníková
Diplomová práce
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
The Implementation of the Gluten-Free Diet in Czech Gastronomy
Anotace:
Tématem diplomové práce je Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii. Vzhledem ke stále narůstající poptávce po bezlepkové stravě, ze zdravotních či jiných důvodů, je práce zaměřena na její poskytování v českých restauracích. Cílem diplomové práce je identifikovat problémy související s bezlepkovým stravováním v restauračních zařízeních z pohledu osob na bezlepkové dietě a vypracovat …víceAbstract:
The topic of this master’s dessertation is the Implementation of the Gluten-Free Diet in Czech Gastronomy. Due to a constant rise of demand for gluten free meals for various reasons such as health issues, this dissertation focuses on the level of providing those meals in Czech restaurants. The aim of this dissertation is to identify all of the challenges regarding gluten free menus in Czech restaurants …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/p4dme/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRÁBNÍKOVÁ, Anna. \textit{Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/9t2mit/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách
Anna Brábníková -
Bezlepková strava
Vladislava Solodkaia -
Mobilní aplikace s podniky nabízející bezlepková jídla
Michaela Šedová -
Možnosti bezlepkového stravování jako faktor ovlivňující volbu turistických destinací v Ruské federaci
Pavla Toulová -
Bezlepková strava ve sportu
Marek Pastorek -
Bezlepková dieta - realita ve školních zařízeních
Marie JIRÁČKOVÁ -
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová