Kateřina LEVÁ

Bakalářská práce

Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení

Whole Foods Marketing in a Catering Establishment
Anotace:
Bakalářská práce na téma "Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení" podrobně objasňuje problematiku uplatnění biopotravin na českém trhu, konkrétně v oblasti pohostinství a ubytování, a s ní úzce související problematiku konverze ubytovacích a stravovacích zařízení na ekologický způsob řízení. Teoreticko-metodologická část práce, podložená odbornou literaturou, je východiskem pro část praktickou …více
Abstract:
Bachelor thesis "Whole Foods Marketing in a Catering Establishment" describes closely the issues of whole foods use in the Czech market, concretely in the sphere of catering and lodging. In the following, the closely related issue of the changeover of catering and lodging services to an ecological management is explained. The theoretical-methodological part of the thesis, which serves as the resource …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 3. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Alena Zábranská, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LEVÁ, Kateřina. Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení. Ústí nad Labem, 2010. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 05. 03. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta sociálně ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma