Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach – Bc. Kristína Bednárová
Bc. Kristína Bednárová
Bakalářská práce
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
The Use of Technological Devices for Water Adjustment in Gastronomic Facilities
Abstract:
The subject of the bachelor dissertation is to provide a basic information about water and its composition, about a general water treatment and a filtration method. It lists types of filtration equipment used for water adjustment in gastronomic facilities and provides a review of the currently available devices on the market. The analytical part of the bachelor thesis deals with influence of filtration …víceAbstract:
Predmetom bakalárskej práce je podať základné informácie o vode a jej zložení, všeobecnej úprave vody a o metóde filtrácie. Následne vymenúva typy filtračných zariadení používaných na úpravu vody v gastronomických prevádzkach a vytvára prehľad momentálnej dostupnosti zariadení na trhu. V analytickej časti sa bakalárska práca zaoberá vplyvom filtračných zariadení na senzorické vlastnosti vybraných nápojov …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 1. 2018
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BEDNÁROVÁ, Kristína. \textit{Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/9vzox5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor -
Podnikatelský plán na otevření stánku s Bubble tea
Duy Thai Tran -
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
Thuy Linh Nguyen -
Factors influencing consumer purchasing intention on Thai herbal tea in Germany
Sukontha Surattanaporn