Návrh alternativní výživové pyramidy podle stravovacího směru Primal pro učební obor Kuchař – Václav Slezáček
Václav Slezáček
Bakalářská práce
Návrh alternativní výživové pyramidy podle stravovacího směru Primal pro učební obor Kuchař
Alternative Nutrition Pyramid according to the Primal diet for the Cook class
Anotace:
V bakalářské práci je zpracováno téma Návrh alternativní výživové pyramidy pod-le stravovacího směru Primal pro učební obor Kuchař.Cílem teoretické části je vymezení základních pojmů: lidské stravování, racio-nální výživa, alternativní stravování a dieta. Rovněž je zahrnutý i stručný vhled do problematiky výživové pyramidy, výživových doporučení a rozdělení nutrientů, jež jsou součástí stravovací směrnice …víceAbstract:
The bachelor thesis examines the proposal of the Alternative Nutrition Pyramid according to the Primal diet for the Cook class. The aim of the theoretical part is to define basic concepts: human eating, rational nutrition, alternative meals and diet. Also included is a brief insight into nutritional pyramid issues, nutritional recommendations, and nutrient distribution that are part of the countrywide …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Oponent: Michal Šimáně, Mgr. Mgr.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLEZÁČEK, Václav. \textit{Návrh alternativní výživové pyramidy podle stravovacího směru Primal pro učební obor Kuchař}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/9w5e8c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendelova univerzita v Brně
Institut celoživotního vzděláváníBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Stravování dle výživových doporučení a jeho ekonomická náročnost
Jana CHOCENSKÁ -
Dopolední stravování dětí na 1. stupni ZŠ
Lucie Vomelová -
Stravování v pobytových zařízeních sociálních služeb v České republice
Kristýna Zusková -
Výživové zvyklosti grapplerů
Marcel SLAVÍČEK -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková
Název
Vložil
Vloženo
Práva