Způsoby balení potravin a jejich vliv na přítomnou mikroflóru – Michaela Urbánková
Michaela Urbánková
Bachelor's thesis
Způsoby balení potravin a jejich vliv na přítomnou mikroflóru
Methods of packaging food and their influence on the present microflora
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o způsobu balení potravin a jeho vlivu na přítomnou mikroflóru. Rozděluje základní obalové materiály a charakterizuje jednotlivé způsoby balení. Mezi nejčastěji používané materiály, které se využívají na výrobu obalu, patří dřevo, papír, sklo, kov a plast. Základní důležité obalové funkce jsou ochranná, záruční, racionalizační, komunikační a ekologická. Práce se také …moreAbstract:
This bachelor thesis deal with methods of packaging food and their influence on the present microflora. This thesis divides basic packaging materials and characterizes the different packaging methods. The most commonly used materials are wood, paper, glass, metal and plastic. The main functions of package are protective, warranty, realization, economic, communication, environmental. This thesis is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights