Bc. Adam Dzurko
Bakalářská práce
Franchising v ČR
Franchising in Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o úspěšné české franchsingové síti Švejk restaurant. V teoreticko-metodologické části jsou vysvětleny základní pojmy se vztahem k franchisové formě podnikání. Obsahuje též základní kategorizaci franchisingu a popisuje náležitosti franchisingové smlouvy. Aplikační část objasňuje, co v praxi plyne ze vztahů franchisor a franchisant a osvětluje následnou penalizaci za porušování …víceAbstract:
The bachelor thesis discusses the czech successful franchise network The Švejk restaurant. The basic notions that are obligated in frachise are explained in the theoretically-methodolgical part. The thesis contain basic categories of franchising and describes all essentials of a franchise contract. The application part of the thesis sheds light on the relationship between the franchiser and franchisee …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2010
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/mq472/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2010
- Vedoucí: Ing. Pavla Břečková, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Kubricht
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Franchising na českém trhu
Petra BILINSKÁ