Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování – Jana TŘÍLETÁ
Jana TŘÍLETÁ
Bachelor's thesis
Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování
Abstract:
Kerblík třebule je významná rostlina nejen jako zelené koření, ale rovněž pro svoje zdravotní účinky. Výzkum se zabývá i jinými druhy rodu kerblík, proto jsou v práci okrajově zmíněny i další druhy, rostoucí v ČR ve volné přírodě. Cílem této práce bylo ověřit možnost celoročního pěstování kerblíku v ČR, a popsat jeho biologické vlastnosti. Podmínky pro pěstování kerblíku třebule a jejich vliv na rychlost …moreAbstract:
Chervil is an important plant not only like the green herb but also for its health effects. The research also deals with other species of chervil, therefore these, which grows in the wild in the Czech Republic, are mentioned marginally. The aim of this thesis was to verify the possibility of cultivation of chervil in the Czech Republic during all year and to describe its biological properties. The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jana Pexová-Kalinová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TŘÍLETÁ, Jana. \textit{Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2019. Available from: https://theses.cz/id/a0m627/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
TŘÍLETÁ, Jana. Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování . Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land
Theses on a related topic
-
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
Jan JELÍNEK -
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
Jitka Lukášová -
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
Miloslav PECH -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Vliv stresu a nutričních podmínek na metabolismus karotenogenních kvasinek a mikrořas
Pavlína Sikorová -
Výroba tofu a jeho nutriční aspekty
Andrea Krejsová -
Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého
Anna Gergelová -
Zdravotní účinky vína
Klára Líbalová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights