Bc. Jiří ŠVARC

Master's thesis

Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů

Influence of selected hydrocolloids on sensory and textural properties of thermised curd desserts
Abstract:
Tato práce popisuje výrobu termizovaných tvarohových dezertů. Popisuje vybrané hydrokoloidy, jejich chemické složení, strukturu, vlastnosti a použití. V praktické části se zabývá technologickým postupem výroby termizovaných tvarohových dezertů. Zkoumá vliv vybraných hydrokoloidů na jakost termizovaných tvarohových dezertů, schopnost jednotlivých hydrokoloidů, nebo jejich směsí, udržet syrovátku v termizovaném …more
Abstract:
This thesis describes the production of thermised curd desserts. Describes selected hydrocolloids, their chemical compositions, structures, properties and use. In the practical part it deals with the technological process of thermised curd desserts production. It examines the impact of hydrocolloids on the qaulity of thermised curd desserts, the ability of each hydrocolloid, or their mixtures, to maintain …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier: 22644

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠVARC, Jiří. Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe