Ing. Krištof Martinák

Master's thesis

Vplyv technológie výroby destilátov na obsah biogénnych amínov

Vliv technologie výroby destilátů na obsah biogenních aminů
Abstract:
Diplomová práce Vliv technologie výroby destilátů na obsah biogenních aminů byla vypracována v letech 2018-2020 na Ústavu technologie potravin, Agronomické fakulty, Mendelovy univerzity v Brně. Literární část se zaměřila na zpracování ovoce a jiných surovin do palíren sladkých zápar, kvašení a destilaci. Dále pojednávala o legislativě v oblasti výroby lihovin. Zaměřila se na objasnění mikroflóry kvasných …more
Abstract:
The diploma thesis The Influence of Distillate Production Technology on the Content of Biogenic Amines was prepared in 2018-2020 at the Institute of Food Technology, Faculty of Agriculture, Mendel University in Brno. The literature section was focused on the processing of fruit and other raw materials into distillery sweet mash, fermentation and distillation. It also discussed legislation in the field …more
Abstract:
Diplomová práca Vplyv technológie výroby destilátov na obsah biogénnych amínov bola vypracovaná v rokoch 2018-2020 na Ústave technológie potravín, Agronomickej fakulty, Mendelovej univerzity v Brne. Literárna časť sa zamerala na spracovanie ovocia a iných surovín do liehovarských sladkých zápar, kvasenie a destiláciu. Ďalej pojednávala o legislatíve v oblasti výroby liehovín. Zamerala sa na objasnenie …more
 
 
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta