Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze – Martina Rudišarová
Martina Rudišarová
Bachelor's thesis
Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze
Preparation of modified starches by enzymatic hydrolysis using reactive extrusion
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
RUDIŠAROVÁ, Martina. \textit{Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/a27tcf/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.