Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin – Martina PEKNÍKOVÁ
Martina PEKNÍKOVÁ
Bakalářská práce
Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin
Effect of microwave heating to food quality
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá účinkem mikrovlnného záření na jakost potravin. Popisuje charakteristiku a základní principy mikrovlnné trouby. Mikrovlnná trouba má své klady i zápory, které je nutno respektovat. Práce se zabývá přehledem vědeckých poznatků, které prozrazují, že mikrovlny působí na každou potravinu jiným způsobem.Abstract:
The Bachelor?s thesis deals with the effect of the microwave radiation into the food quality. It describes the characteristics and the basic principles of the microwave oven. The microwave oven has its pros and cons which is necessary to respekt. The thesis also deals with the scientific knowledge survey which shows, that the microwaves have an effect on different kinds of food in different ways.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22765
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PEKNÍKOVÁ, Martina. Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení účinnosti mikrovlných trub.
Martin Slivka -
Technologie povrchových úprav kovových materiálů proti korozi
Nikol Majerová -
Jakost výroby, jako téma pro žáky technických středních škol
Marie Závodná -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová -
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
Adéla Kolísková -
Jakost jako kritický nástroj úspěšnosti firem v konkurenčním prostředí
Duyen Tran Thi -
Jakost v oblasti řízení pohledávek s cílem zlepšení dodavatelsko-odběratelských vztahů
Lucie Koudelková -
Záruka za jakost
Tereza Kejdanová