Geneticky modifikované organizmy v potravinách – Romana Košíková
Romana Košíková
Bakalářská práce
Geneticky modifikované organizmy v potravinách
Genetically modified organism in food
Anotace:
Moje bakalářská práce Geneticky modifikované organismy v potravinách se zabývá přiblížením Geneticky modifikovaných organismů co se týče plodin, živočichů a mikroorganismů a jejich využitím ve světe. Cílem bylo přiblížit pozitiva a negativa spojena s využíváním GMO. V práci je uvedena platná legislativa a označovaní potravin obsahujících GMO.Abstract:
My bachelor thesis genetically modified organisms in food deals zoom GMOs in terms of crops , animals and microorganisms and their use in the world. The aim was to bring positive and also negative prospects associated with the use of GMOs . The paper referred to the legislation in force and labeling GMO foods.Abstract:
Moja bakalárska práca Geneticky modifikované organizmy v potravinách sa zaoberá priblížením Geneticky modifikovaných organizmov čo sa týka plodín, živočíchov a mikroorganizmov a ich využitím vo svete. Cieľom bolo priblížiť pozitíva a taktiež negatíva spojené s využívaním GMO. V práci je uvedená platná legislatíva a označovanie potravín obsahujúcich GMO.
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
- Oponent: Ivana Škarecká, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Miroslav Pillař -
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Lukáš Košťál -
Geneticky modifikované potraviny
Kristýna Tuzová -
Geneticky modifikované potraviny a jejich potenciál, rizika a etika
Miroslava Ševčíková -
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
GENETICKY MODIFIKOVANÉ PLODINY A POTRAVINY V KONTEXTU PROBLEMATIKY ROZVOJE
Eva GROLÍKOVÁ -
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Kristýna Šimáková -
Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách
Kristína Tocíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva