Bc. Viliam Berger

Bakalářská práce

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach

Quality and range of regional foods usable at each time of year
Abstract:
Bachelor’s work is focused on the quality and extent of regional food specialities in each annual setting. This topic was chosen on the basis that the concept of regional gastronmism has been a major trend in many European countries in recent years and in the European Union as a whole. Every region today is trying to have an identity of its own, and that is why, in order to support small regions in …více
Abstract:
Bakalárska práca je zameraná na tému kvality a rozsahu regionálnych potravín využiteľných v jednotlivých ročných obdobiach. Táto téma bola zvolená na základe toho, že pojem regionálna gastronómia je v posledných rokoch veľkým trendom v mnohých krajinách Európy a celkovo v celej Európskej Únii. Každý región sa v dnešnej dobe snaží mať vlastnú identitu a preto sa kvôli podpore malých regiónov v mnohých …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/gnvox/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze