Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach – Bc. Viliam Berger
Bc. Viliam Berger
Bakalářská práce
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Quality and range of regional foods usable at each time of year
Abstract:
Bachelor’s work is focused on the quality and extent of regional food specialities in each annual setting. This topic was chosen on the basis that the concept of regional gastronmism has been a major trend in many European countries in recent years and in the European Union as a whole. Every region today is trying to have an identity of its own, and that is why, in order to support small regions in …víceAbstract:
Bakalárska práca je zameraná na tému kvality a rozsahu regionálnych potravín využiteľných v jednotlivých ročných obdobiach. Táto téma bola zvolená na základe toho, že pojem regionálna gastronómia je v posledných rokoch veľkým trendom v mnohých krajinách Európy a celkovo v celej Európskej Únii. Každý región sa v dnešnej dobe snaží mať vlastnú identitu a preto sa kvôli podpore malých regiónov v mnohých …víceKlíčová slova
dostupnosť produkty región sezónnosť využiteľnosť accessibility products seasonality usability
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/gnvox/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BERGER, Viliam. \textit{Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/a2zkc0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Výzkum zájmu spotřebitelů o včelařské produkty v regionech Brno a Jihlava
Aneta Jahodová -
Produkty CR: Analýza potenciálu regionu Chua-lien na Taiwanu a návrh produktu dobrodružného CR.
Ivona Adamíková -
Produkty cestovního ruchu. Produkt hipoturistiky jako prostředek geografického poznání regionu.
Pavlína Novotná -
Návrh produktů udržitelného cestovního ruchu pro příhraniční region Tachovsko
Michaela Kelemenová -
Analýza trhu s produkty biokosmetiky v regionu Brno-město
Sandra Škorpíková -
Místní produkty a jejich role v podpoře rozvoje cestovního ruchu
Tereza Vaníčková -
Variability in inclination toward national products among European regions and its impact on consumer behavior
Daria Artamonova