Bc. Lada Lukšíčková, DiS.

Diplomová práce

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Chicken Liver Pate
Anotace:
Podkladem pro určení přijatelné náhrady chloridu sodného do kuřecích paštik je výstup senzorické analýzy a měření technologických vlastností. Cílem práce je najít senzoricky a technologicky přijatelnou náhradu chloridu sodného a tím ke snížení zdravotních problémů např. hypertenze.
Abstract:
The basis for determining acceptable substitutes brine into chicken pâtés it is prefe-rable degrees of sensory analysis and measurement processing properties. The aim is to find technologically and organoleptically acceptable substitute NaCl and thereby reduce health problems e.g. hypertension.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Lukšíčková, Lada. Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin