Ondřej Klobása

Bachelor's thesis

Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín

Influence of pre-fermentation maceration on the quality of white wines
Abstract:
Prostudování literaturu týkající se zadaného tématu. Pokus s různou délkou macerace rmutu. Výsledná vína podrobena základní chemické a senzorické analýze. Získané výsledky okomentovány a zhodnoceny
Abstract:
Studying the literature related to the assigned topic. An experiment with different maceration lengths. The resulting wines are subjected to basic chemical and sensory analysis. The obtained results are commented and evaluated
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
  • Reader: Alice Čížková, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.