Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín – Ondřej Klobása
Ondřej Klobása
Bachelor's thesis
Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín
Influence of pre-fermentation maceration on the quality of white wines
Anotácia:
Prostudování literaturu týkající se zadaného tématu. Pokus s různou délkou macerace rmutu. Výsledná vína podrobena základní chemické a senzorické analýze. Získané výsledky okomentovány a zhodnocenyAbstract:
Studying the literature related to the assigned topic. An experiment with different maceration lengths. The resulting wines are subjected to basic chemical and sensory analysis. The obtained results are commented and evaluated
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2023
- Vedúci: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
- Oponent: Alice Čížková, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.