Bc. Zdeněk Mráz
Master's thesis
Rozvoj gastronomické sítě
Development of Gastronomy Group
Anotácia:
Cílem uvedené diplomové práce je zhodnotit možnosti rozvoje gastronomického konceptu Lokál v České republice konkrétně se zaměřením na České Budějovice. Na základě provedené analýzy uvádím nejvhodnější prostor, který splňuje veškeré funkční i technické parametry týkající se možnosti provozování výše uvedeného gastronomického konceptu. Svoji práci rozděluji na tři části. V teoreticko – metodologické …viacAbstract:
The objective of my diploma thesis is to evaluate options for the development of gastronomic concept named Lokál in the Czech Republic specifically focusing on České Budějovice. Based on the analysis I present the most appropriate space which meets all functional and technical parameters relating to the possibilities of the service the mentioned gastronomic concept . I divide my thesis into three parts …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5936/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2016
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management