Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa – Klára Mikulíková
Klára Mikulíková
Bachelor's thesis
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Sensory quality of venison from cervids in relation to its composition and physico-chemical properties
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá nejen senzorickou kvalitou masa jelenovitých, ale také složením a fyzikálně-chemickými vlastnostmi masa, které mohou jednotlivé senzorické vlastnosti ovlivňovat. Cílem této práce bylo shrnutí a popis senzorických vlastností masa jelenovitých a charakteristika jejich fyzikálně-chemických vlastností. Bylo uskutečněno porovnání výsledků různých odborných prací, zabývajících …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with sensory quality of venison but also with the composition and physical and chemical characteristics of meat that can affect its individual sensory characteristics. The aim of this thesis is to summarize and describe the sensory characteristics of venison and its physical and chemical characteristics. Results from various professional works dealing with this topic were …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKULÍKOVÁ, Klára. \textit{Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2017. Available from: https://theses.cz/id/a594pu/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Theses on a related topic
-
Identification of physical and chemical factors regulating gene expression and infectivity of the Lyme disease spirochetes
Veronika PAVLASOVÁ -
Chemical and Physical Properties of Soils and Sediments
Jana SPĚVÁČKOVÁ -
Chemical and physical properties of molecular nanostructures on surfaces investigated by means of scanning probe microscopy
Benjamin Jose MALLADA FAES -
Chemical and Physical Properties of Nanostructures on Surface Investigated by Scanning Probe Microscopy
Vijai Meena SANTHINI -
The study of physical and chemical signaling pathways related to light, abiotic and biotic stresses
Jan HLAVINKA -
Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
Temitope Elizabeth Omogbemi -
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
Karen Sovjáková -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights