Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence – Bc. Adam HOFHANSL
Bc. Adam HOFHANSL
Diplomová práce
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
Possible risks in mass caterers and their prevention
Anotace:
V této diplomové práci se zabývám možnými riziky, problematikou hygieny potravin, kontaminací potravin a kontrolami prováděnými orgány KHS a SZPI v provozovnách společného stravování v České republice. Shrnuji počty těchto kontrol, s tím související počty porušení, počty a výše udělených sankcí a konkrétní zjištění v oblasti kontaminace potravin. V této práci se jedná o sekundární analýzu dat získaných …víceAbstract:
In my diploma thesis I deal with possible risks, issues of food hygiene, food contamination and inspections carried out by RHS and CAFIA authorities in in catering establishments in the Czech Republic. I summarize the number of these inspections, the related numbers of violations and the amount of sanctions imposed and specific findings in the area of food contamination. This thesis is about secondary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MUDr. Alena Petráková, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HOFHANSL, Adam. Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence. Olomouc, 2022. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Lékařská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Lékařská fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Veřejné zdravotnictví
Práce na příbuzné téma
-
Peněžité sankce uložené Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí za správní delikty spáchané ze strany výrobců a dovozců tabákových výrobků od počátku pandemie COVID – 19
Martina Šetinová -
Marketingová a komunikační strategie Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Eva Clarkson -
Legislativa a způsobilosti pro zahájení podnikání v oboru vinohradnictví a vinařství
Vojtěch Salajka -
Dotace na udržování a obnovu kulturního dědictví venkova a venkovských prvků
Vojtěch Mráz -
Správní řízení v působnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Jakub Kománek -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
Jana VAŇKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
MARKLOVÁ, E.
31. 3. 2022