Časoprostorová analýza produkce a vývozu ovoce a zeleniny v Andalusii – Kamila VENOSOVÁ
Kamila VENOSOVÁ
Bachelor's thesis
Časoprostorová analýza produkce a vývozu ovoce a zeleniny v Andalusii
Spatial-temporal analysis of the production and exports of fruits and vegetables in Andalusia
Anotácia:
Bakalářská práce analyzuje produkci a vývoz ovoce a zeleniny v jižním Španělsku, v autonomním společenství Andalusie. Zaměřuje na hlavní oblasti produkce ovoce a zeleniny, identifikuje nejdůležitější plodiny v kategorii ovoce a zeleniny a věnuje se jejich způsobům pěstování, objemům produkce a exportu a vývojovým trendům v období let 20012010.Abstract:
This bachelor work analyses the production and export of fruits and vegetables in southern Spain, in the autonomous community of Andalusia. Its main focus is the production areas of fruits and vegetables, the most important crops cultivated and their cultivation methods, volumes of production and export and the trends in production in the period 20012010.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zverejniť od: 16. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: RNDr. Martin Jurek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VENOSOVÁ, Kamila. Časoprostorová analýza produkce a vývozu ovoce a zeleniny v Andalusii. Olomouc, 2014. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaPALACKÝ UNIVERSITY IN OLOMOUC
Faculty of ScienceBachelor programme / odbor:
Geography / Regional Geography
Práce na příbuzné téma
-
Časoprostorová analýza produkce a vývozu ovoce a zeleniny v Andalusii
Kamila VENOSOVÁ -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová
Názov
Vložil
Vložené
Práva