Bc. Marek Liška

Bakalářská práce

Menu engeneering a jeho využití v gastronomii

Menu Engeneering and Its Use in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Menu engineering a jeho využití v gastronomii. Tato bakalářská práce je založena na sběru a vyhodnocení dat restauračního menu v hotelové restauraci – Restaurant 1890 v NH Collection Prague Carlo IV. Hlavním cílem práce je na základě sesbíraných dat vytvořit návrhy vycházející z jejich zhodnocení metodami menu engineeringu. Dílčím cílem práce je zhodnotit menu engineering …více
Abstract:
Bachelor thesis entitled Menu engineering and its use in gastronomy. This bachelor thesis is based on the collection and evaluation of restaurant menu data in the hotel restaurant - Restaurant 1890 in the NH Collection Prague Carlo IV. The main goal of the work is to create proposals based on the collected data based on thein evaluation using menu engineering methods. The partial goal of the work is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 12. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/g08bp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
  • Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
  • Oponent: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví