Menu engeneering a jeho využití v gastronomii – Bc. Marek Liška
Bc. Marek Liška
Bachelor's thesis
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Menu Engeneering and Its Use in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Menu engineering a jeho využití v gastronomii. Tato bakalářská práce je založena na sběru a vyhodnocení dat restauračního menu v hotelové restauraci – Restaurant 1890 v NH Collection Prague Carlo IV. Hlavním cílem práce je na základě sesbíraných dat vytvořit návrhy vycházející z jejich zhodnocení metodami menu engineeringu. Dílčím cílem práce je zhodnotit menu engineering …moreAbstract:
Bachelor thesis entitled Menu engineering and its use in gastronomy. This bachelor thesis is based on the collection and evaluation of restaurant menu data in the hotel restaurant - Restaurant 1890 in the NH Collection Prague Carlo IV. The main goal of the work is to create proposals based on the collected data based on thein evaluation using menu engineering methods. The partial goal of the work is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 12. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/g08bp/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2024
- Supervisor: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Reader: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka
David Vála -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková