Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku – Bc. Ngoc Nguyen Van
Bc. Ngoc Nguyen Van
Bachelor's thesis
Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku
Financial health rating of the selected company
Anotácia:
Tato bakalářská práce se bude zabývat kompletní finanční analýzou společnosti ČEPOS a.s. od roku 2011 do roku 2015. Tato firma, která patří mezi největší tuzemské dodavatele, se zabývá prodejem potravinářských produktů. Hlavním cílem práce je podat výrok o finančním zdraví společnosti.Práce je rozvržena do tří hlavních kapitol. První kapitola je věnována teoretickému základu obsahující metody a nástroje …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis is a health rating of the selected company in years 2011– 2015. This company mainly sales food prodcuts . The first part of the bachelor thesis is devoted to theoretical aspect. There a variety of techniques and methods that are used for financial analysis will be outlined. The second part focuses on the practical application of these methods to the available financial …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/rc70t/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2017
- Vedúci: Ing. Michal Blahout
- Oponent: Ing. Jana Kotěšovcová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníUniversity of Finance and Administration
Bachelor programme / odbor:
Economics and Management / Business Management and Corporate Finance
Práce na příbuzné téma
-
Finanční analýza vybraného podniku z oblasti potravinářství
Tomáš Fiala -
Izolace a analýza DNA se zaměřením na mikroorganismy důležité v potravinářství
Michaela Čutová -
Analýza energetických procesů v potravinářství pomocí termovizních metod
Lukáš Urban -
Termická analýza a její využití v potravinářství
Klára Hrubá -
Inovace experimentálního e-nosu pro analýzu pachů v potravinářství
Pavla Janošíková -
Využití termické analýzy v potravinářství
Karel Musil -
Strategická analýza konkrétního podniku
Petr Kolář -
Izolace a analýza DNA se zaměřením na mikroorganismy důležité v potravinářství
Michaela Čutová