RUBÁŠ, Ondřej. \textit{Vliv cukrů na stabilitu anthokyanů}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/a9vjbd/.
RUBÁŠ, Ondřej. <i>Vliv cukrů na stabilitu anthokyanů</i>. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/a9vjbd/.
RUBÁŠ, Ondřej. Vliv cukrů na stabilitu anthokyanů. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/a9vjbd/.
@misc{Rubas2022thesis,
AUTHOR = "Rubáš, Ondřej",
TITLE = "Vliv cukrů na stabilitu anthokyanů [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-11-15]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/a9vjbd/",
}
@misc{Rubas2022thesis,
AUTHOR = {Rubáš, Ondřej},
TITLE = {Vliv cukrů na stabilitu anthokyanů},
YEAR = {2022},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/a9vjbd/},
URL_DATE = {2024-11-15},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Rubáš
| jméno = Ondřej
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Vliv cukrů na stabilitu anthokyanů
| url = https://theses.cz/id/a9vjbd/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-15
| poznámka =
| jazyk =
}}