Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání – Bc. Veronika Barašová
Bc. Veronika Barašová
Master's thesis
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
Changes in the composition of stone fruits during ripening
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na hodnocení změn obsahových látek jádrového ovoce v průběhu zrání. V literární části jsou charakterizovány jednotlivé druhy jádrového ovoce, základní látkové složky jádrového ovoce a změny, které nastávají v průběhu zrání. V experimentální části jsou hodnoceny změny látkového složení dvou odrůd jablek a dvou odrůd hrušek v průběhu zrání. K pokusu byla vybrána jablka odrůdy …moreAbstract:
This diploma thesis was focused on the evaluation of changes in the composition of stone fruits during ripening. The literature section characterizes the various types of stone fruits, the basic substance components of stone fruits, and the changes that occur during ripening. The experimental part evaluates the changes in the composition of two varieties of apples and two varieties of pears during …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
- Reader: Miloš Jurica, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
Kseniia Fadeeva -
Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
Martina CHROMEČKOVÁ