Bc. Veronika Barašová

Master's thesis

Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání

Changes in the composition of stone fruits during ripening
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na hodnocení změn obsahových látek jádrového ovoce v průběhu zrání. V literární části jsou charakterizovány jednotlivé druhy jádrového ovoce, základní látkové složky jádrového ovoce a změny, které nastávají v průběhu zrání. V experimentální části jsou hodnoceny změny látkového složení dvou odrůd jablek a dvou odrůd hrušek v průběhu zrání. K pokusu byla vybrána jablka odrůdy …more
Abstract:
This diploma thesis was focused on the evaluation of changes in the composition of stone fruits during ripening. The literature section characterizes the various types of stone fruits, the basic substance components of stone fruits, and the changes that occur during ripening. The experimental part evaluates the changes in the composition of two varieties of apples and two varieties of pears during …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
  • Reader: Miloš Jurica, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Master programme / field / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Quality of plant food sources