Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání – Bc. Veronika Barašová
Bc. Veronika Barašová
Master's thesis
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
Changes in the composition of stone fruits during ripening
Anotácia:
Diplomová práce byla zaměřena na hodnocení změn obsahových látek jádrového ovoce v průběhu zrání. V literární části jsou charakterizovány jednotlivé druhy jádrového ovoce, základní látkové složky jádrového ovoce a změny, které nastávají v průběhu zrání. V experimentální části jsou hodnoceny změny látkového složení dvou odrůd jablek a dvou odrůd hrušek v průběhu zrání. K pokusu byla vybrána jablka odrůdy …viacAbstract:
This diploma thesis was focused on the evaluation of changes in the composition of stone fruits during ripening. The literature section characterizes the various types of stone fruits, the basic substance components of stone fruits, and the changes that occur during ripening. The experimental part evaluates the changes in the composition of two varieties of apples and two varieties of pears during …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
- Oponent: Miloš Jurica, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / odbor / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Quality of plant food sources