Lucie Kumstová

Bakalářská práce

Podklady pro založení podniku - kavárny

Source Materials for Establishing a Businesses - Cafe
Anotace:
Hlavním cílem této práce bylo zjistit, zda je účelné zakládat kavárnu na Praze 11. Kavárna Minima s. r. o. by měla být tichým a útulným místem k posezení a vychutnání kvalitních produktů. První část práce tedy shrnuje potřebnou teorii. V druhé části práce bylo, na základě průzkumu veřejného mínění, stanoveno zaměření - mise a vize podniku. Zde se prokázalo, že náš původní záměr je slučitelný se zájmy …více
Abstract:
The main purpose of this thesis is to decide, if it's efficient to open cafe at Prague 11. The cafe Minima s. r. o., should be quiet and comfortable place for sitting down and enjoying fine products. The first part summarizes theory needed. At the second part will be stated what's the cafe orientation -- vision and mission - based on the public opinion polls. Next comes the exploration of surroundings …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 3. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2014
  • Vedoucí: Stanislav Tripes
  • Oponent: Jiří Dvořák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/43153

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management