Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení – Lucie Prokopová
Lucie Prokopová
Diplomová práce
Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení
Proposal of the Method for HACCP Catering Device Implementation
Anotace:
Diplomová práce s názvem Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení vystihuje aktuální a významnou oblast, a to management jakosti, resp. systém managementu bezpečnosti potravin, který patří do mezinárodně uznávaných standardů pro systémy řízení kvality ve vybraných oborech, dále se specifikuje na systém kritických bodů - HACCP a mezinárodní normu ISO 22000 - Systém managementu bezpečnosti …víceAbstract:
The thesis called Proposal of the Method for HACCP Catering Device Implementation apposite current and significant area of quality management, system of the security management of the foodstuff, which belongs to the internationally reputable standards for the system of quality management in the chosen fields and specification a system of the critical points - HACCP international standard ISO 22000 …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/91011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2012
- Vedoucí: Pavel Blecharz
- Oponent: Hana Mílková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
The Export Potential of Uzbekistan in the International Market of Agricultural and Foodstuff Products
Akhmadjon Ortikov -
A Security Analysis of the OpenText Content Server Electronic Document Management System
Petr Ježek -
Web Information system security and vulnerability management
Anup Khanal -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Aplikace systému managementu jakosti a bezpečnosti potravin
Hana Wewiorková -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ