Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu – Bc. Alžběta Chocholová
Bc. Alžběta Chocholová
Bachelor's thesis
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
Measuring Customer Satisfaction with Confectionery Products on the Domestic Market
Abstract:
Tématem této bakalářské práce je Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu. K zjištění spokojenosti zákazníků je využito dotazníkového šetření. Cílem této bakalářské práce je zjistit spokojenost zákazníků s cukrářskými výrobky na území České republiky a také dozvědět se, jaké jsou jejich preference. Pro naplnění cílů práce byly stanoveny tři výzkumné otázky: Jsou, popř. …moreAbstract:
The topic of this bachelor thesis is Measuring Customer Satisfaction with Confectionery Products on the Domestic Market. The primary tool used to understand the customer satisfaction was a questionnaire inquiry. The aim of this bachelor thesis is to ascertain how are the Czech Republic market customers satisfied with pastry products and also to further analyze preferences of the given group. The thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/dske6/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
Josefína Hrubešová -
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
Lucie Veselá -
Cestování za tradičními dezerty
Natálie Sudová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
Štěpánka ŠKOULOVÁ