Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu – Bc. Alžběta Chocholová
Bc. Alžběta Chocholová
Bakalářská práce
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
Measuring Customer Satisfaction with Confectionery Products on the Domestic Market
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu. K zjištění spokojenosti zákazníků je využito dotazníkového šetření. Cílem této bakalářské práce je zjistit spokojenost zákazníků s cukrářskými výrobky na území České republiky a také dozvědět se, jaké jsou jejich preference. Pro naplnění cílů práce byly stanoveny tři výzkumné otázky: Jsou, popř. …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is Measuring Customer Satisfaction with Confectionery Products on the Domestic Market. The primary tool used to understand the customer satisfaction was a questionnaire inquiry. The aim of this bachelor thesis is to ascertain how are the Czech Republic market customers satisfied with pastry products and also to further analyze preferences of the given group. The thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/dske6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHOCHOLOVÁ, Alžběta. \textit{Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/aczsce/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
Josefína Hrubešová -
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
Lucie Veselá -
Cestování za tradičními dezerty
Natálie Sudová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
Štěpánka ŠKOULOVÁ