Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv – Ing. Drahomíra ONDRUŠÍKOVÁ
Ing. Drahomíra ONDRUŠÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
Methods of Collecting Aromatic Compounds During the Thickening Process of Fruit Juices
Anotácia:
Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek.Abstract:
A bachelor´s thesis is about a methods of collecting aromatic compounds during the zhickening fruits. The chemical compounds of fruits are mentioned in details in the first part, the next part deals with the aromatic components as representatives of the most common kinds of fruits, how to get the aromatic compounds from the fruits juices and how to use it and finnaly deals with the own collecting. …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zverejniť od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ONDRUŠÍKOVÁ, Drahomíra. Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Gabriel Slanicay -
Soudobé metody konzervace ovocných štáv
Martin KOS -
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
Michala Sedláčková -
Sekundární aromatické látky v alkoholických nápojích v závislosti na ročníku sklizně ovoce
Eva Sedláčková -
Aromatické látky u Sauvignonu blanc a ovlivnění jejich obsahu agrotechnickými zásahy
Roman Šmíd