Bc. Anna Brábníková

Bachelor's thesis

Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách

Issues with the Gluten-Free Diet in School Canteens
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na onemocnění celiakie a nabídku bezlepkové stravy ve školních jídelnách. Teoreticko-metodologická část popisuje celiakii, bezlepkovou dietu a školní jídelny. Tato část obsahuje také zákony týkající se školních jídelen a dietního stravování. Cílem je zhodnotit současný stav nabídky bezlepkového stravování ve školních jídelnách z pohledu osob na bezlepkové dietě. Výzkumná …more
Abstract:
This bachelor’s dissertation is focused on celiac disease and gluten-free diet in school canteens. The theoretical part describes celiac disease, gluten-free diet, and school canteens. That section also contains laws specific to school canteens and dietary meals. The aim is to evaluate the current state of gluten-free diet in school canteens. The research explores the idea of why school canteens need …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management