Bc. Anna Brábníková

Bakalářská práce

Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách

Issues with the Gluten-Free Diet in School Canteens
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na onemocnění celiakie a nabídku bezlepkové stravy ve školních jídelnách. Teoreticko-metodologická část popisuje celiakii, bezlepkovou dietu a školní jídelny. Tato část obsahuje také zákony týkající se školních jídelen a dietního stravování. Cílem je zhodnotit současný stav nabídky bezlepkového stravování ve školních jídelnách z pohledu osob na bezlepkové dietě. Výzkumná …více
Abstract:
This bachelor’s dissertation is focused on celiac disease and gluten-free diet in school canteens. The theoretical part describes celiac disease, gluten-free diet, and school canteens. That section also contains laws specific to school canteens and dietary meals. The aim is to evaluate the current state of gluten-free diet in school canteens. The research explores the idea of why school canteens need …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/k9e47/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví