Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence – Tereza Kalouskova
Tereza Kalouskova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Abstract:
Tato práce je zaměřena na pozici Food and Beverage Managera. V teoretické části je vysvětlena tato pozice a kompetence, kterými by měl manažer disponovat, aby mohl svou práci vykonávat úspěšně. Dále je zde zmíněna osobnost manažera, manažerská pyramida, styly vedení a řízení lidí. Praktická část je zaměřena na analýzu konkrétního hotelu, ve kterém Food and Beverage Manager pracuje, na popis organizační …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Michaela Výrostková
- Reader: Ivana Mikulčíková, DiS.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KALOUSKOVA, Tereza. \textit{Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2017. Available from: https://theses.cz/id/ag7ha5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Personální řízení
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.