Kristína Kraljiková

Bakalářská práce

Analýza pražiarne kávy

Anotace:
Bakalárska práca je zameraná na analýzu pražiarne kávy a jej optimalizáciu. Káva sa stáva čoraz viac obľúbenejším nápojom medzi ľuďmi. Mnohí ľudia si svoj deň nevedia predstaviť bez šálky tohto nápoja a práve o tomto nápoji, o káve, bude táto bakalárska práca. Teoretická časť zoznamuje čitateľa s poznatkami o káve a o jej histórií, s poznatkami o pražení, o rôznych druhoch káv, s poznatkami o tom, …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the analysis of coffee roastery and its optimization. Coffee is becoming an increasingly popular beverage among people. Many people can not imagine their day without a cup of this beverage, and this bachelor thesis will be just about this beverage, about coffee. The theoretical part acquaints the reader with knowledge about coffee and its history, expertise in roasting …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronómia, hotelierstvo a turizmus / Gastronómia, hotelierstvo a cestovnný ruch

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.