Kristína Kraljiková
Bakalářská práce
Analýza pražiarne kávy
Anotace:
Bakalárska práca je zameraná na analýzu pražiarne kávy a jej optimalizáciu. Káva sa stáva čoraz viac obľúbenejším nápojom medzi ľuďmi. Mnohí ľudia si svoj deň nevedia predstaviť bez šálky tohto nápoja a práve o tomto nápoji, o káve, bude táto bakalárska práca. Teoretická časť zoznamuje čitateľa s poznatkami o káve a o jej histórií, s poznatkami o pražení, o rôznych druhoch káv, s poznatkami o tom, …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on the analysis of coffee roastery and its optimization. Coffee is becoming an increasingly popular beverage among people. Many people can not imagine their day without a cup of this beverage, and this bachelor thesis will be just about this beverage, about coffee. The theoretical part acquaints the reader with knowledge about coffee and its history, expertise in roasting …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronómia, hotelierstvo a turizmus / Gastronómia, hotelierstvo a cestovnný ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kraljiková, K.
21. 4. 2022
Burešová, P.
4. 5. 2022