Ema Kvasnicová

Bakalářská práce

Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii

Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh opatření na snížení plýtvání potravinami v konkrétní restauraci. Cílem práce je navržení praktických návrhů a postupů ke snížení potravinového odpadu v konkrétní restauraci pomocí sledování a analýzy vyprodukovaného množství odpadu za určité zkoumané období. Součástí bakalářské práce je také zjistit, jak velké množství potravinového odpadu vzniká v dané restauraci …více
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on the proposal of measures to reduce food waste in a specific restaurant. The goal is to propose practical measures and procedures for reducing food waste in a specific restaurant by monitoring and analyzing the amount of waste produced for a certain period. Part of the bachelor's thesis is also to find out how much food waste is generated in a given restaurant, for …více
Abstract:
Táto bakalárska práca je zameraná na návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v konkrétnej reštaurácii. Cieľom práce je navrhnutie praktických návrhov a postupov na zníženie potravinového odpadu v konkrétnej reštaurácii pomocou sledovania a analýzy vyprodukovaného množstva odpadu za určité skúmané obdobie. Súčasťou bakalárskej práce je taktiež zistiť, aké veľké množstvo potravinového odpadu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
  • Vedoucí: Elvíra Čermáková
  • Oponent: Veronika Mokrejšová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/88832