Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii – Ema Kvasnicová
Ema Kvasnicová
Bakalářská práce
Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii
Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh opatření na snížení plýtvání potravinami v konkrétní restauraci. Cílem práce je navržení praktických návrhů a postupů ke snížení potravinového odpadu v konkrétní restauraci pomocí sledování a analýzy vyprodukovaného množství odpadu za určité zkoumané období. Součástí bakalářské práce je také zjistit, jak velké množství potravinového odpadu vzniká v dané restauraci …víceAbstract:
This bachelor's thesis focuses on the proposal of measures to reduce food waste in a specific restaurant. The goal is to propose practical measures and procedures for reducing food waste in a specific restaurant by monitoring and analyzing the amount of waste produced for a certain period. Part of the bachelor's thesis is also to find out how much food waste is generated in a given restaurant, for …víceAbstract:
Táto bakalárska práca je zameraná na návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v konkrétnej reštaurácii. Cieľom práce je navrhnutie praktických návrhov a postupov na zníženie potravinového odpadu v konkrétnej reštaurácii pomocou sledovania a analýzy vyprodukovaného množstva odpadu za určité skúmané obdobie. Súčasťou bakalárskej práce je taktiež zistiť, aké veľké množstvo potravinového odpadu …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/88832
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
- Vedoucí: Elvíra Čermáková
- Oponent: Veronika Mokrejšová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/88832
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
Tereza Štěpánková -
Plýtvání domácností potravinami v Kraji Vysočina
Natálie Medová -
Plýtvání potravinami a potravinové banky ve zvoleném regionu
Simona SCHULDESOVÁ -
Foodwaste management a etnografie spolku Foodsharing
Gabriela Hampelová -
Plýtvání potravinami jako současný fenomén: otázka efektivního využívání potravin
Jitka Kosová -
Slevové akce a jejich vliv na chování spotřebitelů při nákupu potravin v kontextu plýtvání potravinami
Marek Brodský -
Vliv nakupování online a v kamenných prodejnách na plýtvání potravinami
Eliška Kočí -
Plýtvání potravinami v českých domácnostech Ústeckého kraje
Pavla Brettschneiderová